Om Natalia-Aicha

Hej mit navn er Kirstine. Jeg åbnede i august  2019 sammen med min famile (min mand og vore 4 børn) denne fantastiske hjemmeside.

Vi er en familie der elsker at rejse og har famlilie i udlandet, når vi er på vores rejser finder vi altid unikt tøj som ikke kan købes i Danmark, og det besluttede vi alt lave om på.

Vores 3 ælste børn er drenge og i 2018 fik vi vores lille prinsesse, så efter 3 drenge kunne jeg ikke få nok af smukt prinsesse tøj, og går meget op i, at vores tøj er helt gennem ført, og smuk ned til mindste detalje. Glimmer, steen, tyld og meget andet er en del af vores hverdag, og vi elsker det. 

Jeg udvælger vores kjoler/tøj og hårpyndt, ved forskællige desejner verden rundt. Alle kjoler er hånd syet, samt vores hårpyndt er håndlavet i UK. 

Har du ønsker til farver/ stil osv, så sende gerne en besked til mig, så vil jeg under søge om vi kan få det hjem. sms 42163207 e-mail info@ammok.dk

 

Kom forbi og se vores tøj. 

Du er mere end velkommen til at komme forbi og se vores udvalg af tøj og hårpyndt. Vi har vores lager på krudthusvej 10 8700 Horsens. ( Send en sms på 42163207,så du ikke køre forgæves.)