Handelsbetingelser

Betaling
Natalia-aicha.com modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Natalia-aicha.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Natalia-aicha.com Levere med DAO og GLS pakke shop eller hjemme levering, som leveres alle dage med dao (GLS alle hverdage), du modtager en sms og email, når dine ordre sendes, og når du kan afhente din ordre. leverings tiden er 3-8 hverdage. 

DAO pakkeshop 65kr 

DAO hjemme levering 85kr 

GLS pakkeshop 65kr 

GLS hjemme levering 85kr

 

Det er også muligt at afhente din ordre i Horsens på krudthusvej 10 efter aftale på Facebook, instagram eller sms 42163207. 

 

Bliver din pakke væk, skal du skriv til info@ammok og til fragt firmaet. 

Du får ført penge retur når vi modtager varen retur, eller erstatning fra fragt firmaet. 

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Ammok 

krudthusvej 10 

8700 horsens 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Du skal sende din pakke som forsirkede pakke, sender du ikke således, hæfter du selv for hvis pakken bortkommer. 

Du kan ikke vælge og lade være med at afhente din pakke, og betrækte det som en retunering. Afhenter du ikke din pakke, vil vi tage et gebyr på 100kr for håndtering.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.(husk at sende som forsrikrede pakke da su selv står for omkostningerne hvis pakken bortkommer. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ammok.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 Personoplysningerne registreres hos Ammok og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Ammok, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail: Info@ammok.dk.